dinsdag, december 09, 2008

Amerikaanse vicepresident noemt zichzelf een zionist!

[Artikel voor publicatie aan MO*]
Israëls zonen blijven dominant in Amerikaanse politiek

Daniel S. Senor, is de Israëlisch-Canadese zoon van James Senor. Die is gekend als verbindingsman voor Canada van het Joods Agentschap, het centrale orgaan van het zionistische netwerk. Door het Joods Agentschap en het Joods Fonds heeft een jood in Cincinnati meer rechten op het land in Israël dan een Palestijn die geboren en opgegroeid is in een Arabische gemeenschap zoals Umm al-Fahem of Sakhnin.

Daniel werkte voor de joodse lobbyisten van AIPAC, net als zijn zuster die directeur van AIPAC is in Jeruzalem. Daniel S. Senor was directeur van het hoofdkwartier van het Amerikaanse leger in Qatar toen men vandaar de oorlog tegen Irak uitvoerde. Nadien was hij de belangrijkste adviseur van Paul Bremer toen deze Irak bestuurde. Momenteel werkt Daniel S. Senor als analist bij Fox News waar hij documentaires maakte over Irak en Iran. Met regelmaat schrijft deze zionist artikels voor Amerikaanse kranten. Hij is ook actief bij een lobbygroep tegen advocaten die de oorlog in Irak wilen beëindigen en bij groeperingen die achter de oorlog in Irak stan.

Het was Michael Chertoff, de Israëlische zoon van een Mossad-agent die de belangrijkste functie had tot explosie van het fenomeen "Oorlog tegen Terreur" na de gebeurtenissen van 11 september 2001.

Als openbaar aanklager besliste hij om het staal van de aanslagen naar Azië te sturen voor herbruik zonder gerechtelijk onderzoek. Hij besliste welke informatie er over de aanslagen naar buiten mocht komen naar de pers en familie van slachtoffers. Chertoff werd bekend omwille van de Patriot Act die het privéleven van Amerikanen openbaar maakt voor allerlei veiligheidsdiensten. De wet maakt het mogelijk om verdachten als kroongetuigen langdurig op te sluiten zonder aanklacht.

Met Obama is een nieuwe Israëlische zoon het Witte Huis binnengedrongen. De vader van Rahm Emanuel was actief lid van Irgun, een Israëlische terreurorganisatie die hotels opblies en Palestijnen uitmoordde. De groepering liet ook bommen afgaan op marktpleinen en was verantwoordelijk voor de slachtpartij in Deir Yassin. Daar werden Palestijnse burgers koelbloedig doodgeschoten. Een acht maand zwangere Palestijnse vrouw werd zo van vlakbij vermoord berichtte het Rode Kruis toen.

Irgun werkte nauw samen met Stern voor het opblazen van treinstations en politiebureaus, alsook buitengerechtelijke executies om een weg vrij te maken voor onbeperkte joodse immigratie naar Palestina. Enkel joden zouden het recht krijgen om te gaan wonen in Palestina en enkel een joods leger zou hen beschermen. Rahm Emanuel wordt nu stafchef van Obama. De stafchef beslist wie de president te zien en te horen krijgt, wat hij te lezen krijgt en wie op bezoek mag komen in het Witte Huis. De adviseurs van Obama moeten eerst rapporteren aan Rahm Emanuel, die dan zelf beslist welke informatie daarvan de president te zien krijgt.

Het idee van een nationaal burgerleger met duizenden manschappen onder onmiddellijk bevel van de president en 100.000 extra soldaten voor het Amerikaans leger, komt van deze Emanuel. Obama gaat dit straks verwezenlijken.

Vader Emanuel is duidelijk: "Natuurlijk gaat mijn zoon zijn pro-Israëlische invloed aanwenden bij de president. Waarom zou hij dat niet doen? Wat is hij, een Arabier? Hij gaat zeker niet de vloer van het Witte Huis kuisen."

Adam Ereli is de Israëlische zoon van Eliezer Ereli (voormalige naam: Kaplan, zoals één van de stichters van de staat Israël), die dienst deed bij de terreurorganisatie Hagana. Deze beweging is ondermeer verantwoordelijk voor het opblazen van het King David Hotel. Adam Ereli diende in Bahrein als ambassadeur van 2007 tot 2008. Na werk op de ambassade in Irak als woordvoerder zal hij over enkele maanden door Barack Obama terug worden aangesteld als ambassadeur in Bahrein.

De komende vicepresident naast Obama, Joe Biden, is ook duidelijk tegenover reporters van Shalom TV dat hij een zionist is. "Als ik een jood was, zou ik een zionist zijn. Ik ben een zionist. Je moet geen jood zijn om een zionist te zijn." ( http://www.youtube.com/watch?v=yAZmO80dLfE ) Verder zegt hij nog "Hoeveel oorlogen zouden er zijn en hoeveel troepen meer in het Midden-Oosten zonder Israël?"

Mario Bergen, Leuven

Geen opmerkingen: