zondag, januari 28, 2007

Diane Keyser stapelt leugens op

[Reactie op het artikel 'Nooit Meer" door Diane Keyser]

Geen zinnig mens die er aan denkt de Holocaust te ontkennen. Diane Keyser noemt o.a. Noam Chomsky en Norman Finkelstein negationisten. Hierbij verzuimt zij ook maar één zin te noemen welke beide auteurs als negationisten aanwijst.
Daar tegenover staat het feit dat Noam Chomsky in zijn boek "Peace in the Middle East" de holocaust als "de meest fantastische uitbarsting van collectieve krankzinnigheid in de geschiedenis van de mensheid" bestempelde. En de ouders van Norman Finkelstein zijn overlevenden van de Majdanek en Auschwitz.

De uitspraken van de auteur van dit artikel leunen aan bij het boek van Alan Dershowitz, hoogleraar rechten aan Harvard en antipool van Noam Chomsky: 'The Case of Israël' waar een hele reeks aantijgingen gedaan worden over 'antisemitisme' zonder deze te bewijzen.
Abba Eban, een duif in de Iraëlische Arbeiderspartij, heeft uitdrukkelijk verklaard dat "het de taak is van de Israëlische agitprop, duidelijk te maken dat elke kritiek op Israël, of antisemitisch is, of afkomstig van joden met zelfhaat."

Ahmadinedjad heeft het intussen over de vernietiging van Israel, niet over Joden.
Benyamin Netanyaho wil Ahmadinedjad voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag dagen om hem te vervolgen wegens genocide. Uitgerekend dit gerechtshof verklaarde ' DE MUUR ' in strijd met met het internationaal recht en Israël moet de bouwwerkzaamheden staken. Israël heeft tot op heden deze uitspraak straal genegeerd.

Naarmate de tijd vordert komt het tijdstip waarbij Iran 'de bom' klaar heeft voor gebruik steeds sneller dichterbij. Onafhankelijke waarnemers schatten dit vroeger op minstens zes jaar. Israël en de CIA zitten nu reeds op minder dan 2 jaar, en onlangs kwam in het nieuws dat "Noord Korea reeds bezig was om Iran te helpen bij zijn eerste ondergrondse kernproef !" Twee vliegen in één klap. Noord Korea ontkent. Dit is de zoveelste propagandastunt om de wereld klaar te maken voor de komende oorlog met Iran. "Iran test reeds ballistische raketten," welke een zware lading kunnen vervoeren, zeker tot Israël en eventueel Europa . Iran heeft het steeds over vreedzaam gebruik van kernenergie (ik kan mij daar niet over uitspreken), maar het westen heeft het steeds over het gebruik voor kernwapens. Als men dit maar lang genoeg volhoudt, komt inderdaad de 'bom' op de eerste plaats. De PR-machine werkt goed: voorbereiden tot de onvermijdelijke oorlog.
Men is blijkbaar Irak met zijn massavernietingswapens reeds vergeten.

Winston Churchill: "Onze leiders moeten zich door hem laten inspireren voor een rooskleurige toekomst van onze kinderen" (Diane Keyser). Visie van Winston Churchill: hij verklaarde dat de inheemse bevolking niet meer recht op Palestina had 'dan een hond het recht op zijn hok heeft, ook al heeft hij er misschien heel lang in gelegen'. 'Deze mensen' zei hij ook, 'is geen enkel onrecht aangedaan door het feit dat een sterker ras , of in ieder geval een meer wereldwijs ras, om die uitdrukking te gebruiken, hun plaats heeft ingenomen'. [Clive Pointing, Churchill, London,1994, p.254]
Over rassen gesproken. En Congo? Terug allen daarheen!

Zoals reeds bij vroegere conflicten moet Israël de Holocaust en de genocide opnieuw opvoeren, om zijn verdediging op te bouwen, of moet aanvallen, ten einde zich te verdedigen. Eventueel Europa inbegrepen.

De joden zeggen 'nooit meer', en de Holocaust-industrie werkt.

Johan Van Hulle

Geen opmerkingen: