donderdag, maart 06, 2008

kernprogramma Iran

[Reactie naar De Standaard op "Israël start campagne tegen kernprogramma Iran"]

Kernwapens moeten de wereld uit. Allemaal. Het valt steeds op dat in verband met Iran, men de wereld steeds blijft overdonderen met de 'bom' van Iran, op basis van 'zou' en 'zal' en er zijn geheimen en nieuwe geheimen, waarvan de inhoud volgens de bron steeds verandert.

Iran benadrukt steeds zijn vreedzaam gebruik van kernenergie. Ik kan er niet over oordelen of dit klopt. Maar de VS en aangelanden voegen daar altijd de 'bom ' aan toe. Indien men dit voldoende herhaalt, wordt wat een leugen is of kan zijn, waarheid. Goebels wist dat ook al. Het valt in dit artikel op dat men spreekt: 'Iran heeft alle componenten die nodig zijn om een bom te bouwen, of zal die hebben. Alleen het verrijkt uranium hebben ze nog niet. Om een bom te maken heeft Iran nog 6 jaar nodig. Een jaar geleden waren er reeds berichten als zou Iran samen met Noord-Norea gezamenlijk proeven hebben gedaan!! Precies het IAEA heeft steeds verklaard dat er geen bewijzen zijn dat Iran bezig is. Het spel dat nu gespeeld wordt, is precies hetzelfde als destijds met Irak en zijn massavernietigingswapens... Warm en koud blazen en daarna terug warm... En de grote tenoren die hier de hoge 'do' halen, zijn degenen die steeds militair denken, maar die in de eerste plaats zelf hun mond moeten houden: de VS en Israël.

Zelfs het gebruik van een kleine nuke, die de VS ons willen verkopen als een tactisch wapen, is niet uitgesloten. Als men dat met de hulp van een goed reclamebureau doet, zal de goegemeenschap dat nog slikken ook.

P I R A T E N moeten leren P R A T E N .

Johan Van Hulle, Zomergem.

Geen opmerkingen: